Bedrijfs prestatiemanagement

Het sociaal domein is sterk aan veranderingen onderhevig. De tijden dat grote regionale zorgaanbieders als vanzelfsprekend nieuwe cliënten doorverwezen krijgen is voorbij. Afschaling, samenwerking en versnippering van het aanbod is de nieuwe realiteit.

Hoe goed doet u het als zorgaanbieder in deze nieuwe realiteit en hoe kunt u dit steeds verder verbeteren?

Met onze expertise binnen het sociaal domein helpen wij u inzicht te krijgen in uw huidige performance en kunnen wij deze d.m.v. benchmarking vergelijken met de rest van de markt. Ook ondersteunen wij u bij het formuleren van concrete doelen en doen wij verbetervoorstellen om de huidige performance te tillen naar het volgende niveau.

Ethisch verkopen & marketing

Binnen het sociaal domein staat de cliënt steeds meer centraal en heeft hij vrijheid om ondersteund te worden door de zorgaanbieder van zijn keuze. Cliënten zijn hierbij afhankelijk van de informatie die zij ontvangen van verschillende stakeholders (zoals WMO-consulenten). Mede hierdoor is naast het bieden van een juiste kwaliteit, ook  het zichtbaar maken hiervan noodzakelijk voor zorgaanbieders om ook op de lange termijn een relevante speler te zijn in de markt.

Wij zijn gecommitteerd om zorgaanbieders te helpen de eigen organisatie en dienstenaanbod op een verantwoorde manier te promoten bij stakeholders binnen het sociaal domein. Dit doen wij d.m.v. resultaatgerichte commercialiseringstrajecten specifiek voor het sociaal domein. Van training tot realisatie.

Aanbestedingen & contractmanagement

Als zorgaanbieder binnen het sociaal domein heeft u steeds meer te maken met verschillende vormen van aanbestedingen. Inzicht in wet- en regelgeving, omzetpotentieel, haalbaarheid en de gevolgen voor het strategisch accountmanagement zijn essentieel.

Onze trainers en adviseurs hebben een uitgebreide ervaringen als inkoper bij gemeenten en kunnen u een kijkje geven in de keuken van de inkopers. Hierdoor bent u de concurrentie steeds net een stapje voor.

Voor zowel resultaatgerichte trainingen als de begeleiding van complete aanbestedingstrajecten, bent u bij Vertigo Training aan het juiste adres.

Van aanbesteding tot aanbeveling - Vertigo Training helpt uw bedrijfs prestaties te verbeteren”

Meer weten

Berichten

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over het uitvoeren van trainingen bij zorgaanbieders door Vertigo Training.

 

 

Lees meer

Case 1

Gehandicaptenzorgaanbieder heeft zich gericht op het (her)positioneren van de organisatie in de veranderende markt.

Vertigo Training is gevraagd om voor het jaar 2016 te ondersteunen bij deze (her)positionering.

Lees meer

Toegevoegde waarde

De trainingen van Vertigo Training stellen aanbieders van zorg in staat om zowel effectief hun klant contact te beheersen alsook de kwaliteit van de relatie te verbeteren. 

 

Lees meer